03 Vzajemna banner 300x250
 
Vsi kupci elektrike in zemeljskega plina, ki se boste do 30. 6. 2020 pridružili Energiji plus in vsi člani lojalnostnega programa Moj PLUS, ste upravičeni do izjemne ugodnosti –paketa brezplačnega nezgodnega zavarovanja za eno leto pri Vzajemni zdravstveni zavarovalnici d. v. z. v vrednosti 40,12 €.
 
Navedena ugodnost velja za vse nove gospodinjske kupce, ki boste v času trajanja akcije z Energijo plus sklenili pogodbo o prodaji in nakupu električne energije in/ali zemeljskega plina za gospodinjske kupce. Velja tudi za vse obstoječe kupce, ki ste oziroma se boste včlanili v lojalnostni program Moj PLUS do 30.06.2020 in svoje soglasje za vključitev v zavarovanje potrdili z vračilom izpolnjene in podpisane pristopne izjave na naslov: VZAJEMNA zdravstvena zavarovalnica d.v.z., Vošnjakova 2, 1000 Ljubljana.
 
Hkrati pa boste deležni tudi 20% popusta za družinske člane, ki ga ob sklenitvi določenega paketa nezgodnega zavarovanja uveljavljate z odrezkom računa za elektriko ali zemeljski plin v poslovalnicah Vzajemne*.

*Dobro je vedeti: izplačila pri nezgodnem zavarovanju se seštevajo, v kolikor že imate sklenjeno kakšno drugo nezgodno zavarovanje.

Za več informacij o akciji preberite Posebne pogoje akcije »Zavarovanje za kupce« ali pokličite na 080 21 15.

Več informacij o zavarovanju na www.vzajemna.si ali na 080 20 60.
 
 
 
 
 
 
 

Na vrh