02 vstopni baner en izziv ena cast

Igralci NK Maribor se borijo za prav posebno čast na e-skirojih in e-kolesih Energije plus!

Sodelujte v napovedi zmagovalca v poligonu z e-skirojem in se potegujte za promocijski paket Energije plus.

1. Najprej si obvezno oglejte video,📺
2. nato obiščite spletno stran 👉 http://www.energijaplus.si/enizzivenacast/
3. in označite igralca 🤷‍♂️ za katerega menite, da bo hitreje premagal poligon z e-skirojem.
4. Na koncu izpolnite obrazec in sodelujte v nagradnem žrebanju! 🏆

OGLED VIDEA TUKAJ

Med vsemi, ki boste napovedali pravega zmagovalca, bomo izžrebali dobitnika promocijskega paketa Energije plus. Zmagovalca bomo razkrili na Facebook profilu Energije plus in NK Maribor v petek, 10. 7. 2020!

Kdo bo hitrejši?

V sredo, 24. 6. 2020 bo prodajno mesto Gornja Radgona izjemoma zaprto.

Obveščamo vas, da v petek, 26. 6. 2020 naša prodajna mesta ne poslujejo. Izjema je poslovalnica na Vetrinjski ulici 2, kjer smo vam na voljo od 8.00 do 14.00. Prav tako nas lahko pokličete v naš klicni center med 7.30 in 15.00.

Hvala za razumevanje.

5. junij je svetovni dan okolja. Delež gospodinjstev, ki menijo, da je problem podnebnih sprememb zelo resen in da k podnebnim spremembam največ prispeva človeška dejavnost, je v zadnjih 10 letih upadel.

V Energiji plus se zavedamo resnosti podnebnih sprememb, zato vam na današnji dan ob nakupu trgovskega blaga podarjamo trajno vrečko iz blaga. 
 
Obiščite nas danes na prodajnih mestih v Mariboru, Slovenski Bistrici, na Ptuju, v Murski Soboti in Gornji Radgoni.

Kot družbeno odgovorno podjetje smo pri Energiji plus, skupaj s partnerji Univerzo v Mariboru in Elektrom Maribor pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2019/2020. S tem razpisom želimo nagraditi najboljše študente za njihovo odličnost in jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2019/2020 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študijo redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (1.mesto) v preteklih letih ter so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali

B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali

C: v študijski program II. stopnje (pogoj je predhodno končana I. st. študijskega programa Univerze v Mariboru).

Študenti se lahko na razpis prijavijo od objave razpisa do 14. avgusta 2020, do 12. ure, na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«

Na vrh