02 Banner podstran Aktualne ugodnosti
 
Člani lojalnostnega programa v zavihku “Aktualne ugodnosti” (v spletni ali mobilni aplikaciji) dostopate do seznama ugodnosti, za katere lahko unovčite točke. Ugodnosti mesečno osvežujemo, vi pa lahko z zbiranjem točk napredujete po stopnjah, ki razkrivajo dodatna presenečenja.
 
Ne pozabite, da točke zbirate v tekočem koledarskem letu, unovčite pa jih lahko do konca marca naslednjega leta.
 
Glede na število zbranih točk so na voljo različne ugodnosti:
 
  • možnost znižanja računa za naslednje obračunsko obdobje,
  • popust pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin,
  • popust pri nakupu trgovskega blaga ali izdelkov iz partnerske ponudbe,
  • posebne in ekskluzivne ponudbe naših partnerjev.
 

+ Aktualne top ponudbe za naše člane

BREZPLAČNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

03 Banner Vzajemna

 

Vsi kupci Energije plus, ki ste oziroma se boste do 30. 06. 2020 včlanili v lojalnostni program Moj PLUS, ste upravičeni do izjemne ugodnosti – paketa brezplačnega nezgodnega zavarovanja za eno leto pri Vzajemni zdravstveni zavarovalnici d. v. z. v vrednosti 40,12 €.
 
Navedena ugodnost velja za vse, ki ste oziroma se boste včlanili v lojalnostni program Moj PLUS do 30.06.2020 in svoje soglasje za vključitev v zavarovanje potrdili z vračilom izpolnjene in podpisane pristopne izjave na naslov: VZAJEMNA zdravstvena zavarovalnica d.v.z., Vošnjakova 2, 1000 Ljubljana. Pristopno izjavo boste prejeli po vključitvi v lojalnostni program Moj PLUS.
 
Hkrati pa boste deležni tudi 20% popusta za družinske člane, ki ga ob sklenitvi določenega paketa nezgodnega zavarovanja uveljavljate z odrezkom računa za elektriko ali zemeljski plin v poslovalnicah Vzajemne*.

*Dobro je vedeti: izplačila pri nezgodnem zavarovanju se seštevajo, v kolikor že imate sklenjeno kakšno drugo nezgodno zavarovanje.

Za več informacij o akciji preberite Posebne pogoje akcije »Zavarovanje za kupce« ali pokličite na 080 21 15.

Več informacij o zavarovanju na www.vzajemna.si ali na 080 20 60.
 
 

+ Zmanjšajte račun na položnici

Z zadostnim številom zbranih točk lahko znižate svoj račun. Izberite število točk, ki jih želite unovčiti (1 EUR popusta za 100 točk) in znesek vam bomo odšteli na naslednjem mesečnem računu.
 
  

+ Popust na trgovsko blago ali pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin

Na osnovi zbranih točk vam pripadajo različni popusti na trgovsko blago ali pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin. V svojem uporabniškem računu si oglejte, katere ugodnosti so vam na voljo.
 
 
 
Na vrh