Energija plus predstavila rešitve s področja samooskrbe z električno energijo, e-polnilnic in e-koles članom Obrtne zbornice Slovenije

(Maribor, 23.5.2019) Energija plus, ki na podlagi pridobljenih izkušenj in znanja nenehno razvija napredne storitve, inovativne pakete oskrbe in kupce spodbuja k rešitvam za učinkovitejšo rabo energije, je danes članom Območno obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota predstavila rešitve s področja samooskrbe z električno energijo in ponudbo e-polnilnic ter e-koles.

V Energiji plus d.o.o. kjer skrbijo za celovito energetsko oskrbo s ponudbo električne energije, zemeljskega plina in toplote, razvijajo tudi inovativne pakete in napredne storitve na področju učinkovite rabe energije ter e-mobilnosti. Zato sklepajo različna partnerstva, v okviru katerih kupce spodbujajo k implementaciji rešitev za učinkovito rabo energije. Eno takih je tudi partnerstvo s skupnostjo slovenskih obrtnikov in podjetnikov Mozaik podjetnih v okviru Obrtne zbornice Slovenije. Z namenom, da predstavijo rešitve s področja samooskrbe z električno energijo, ponudbo e-polnilnic in e-koles, so gostili člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota. Po končani predstavitvi so vsi udeleženci imeli možnost testiranja vožnje z e-kolesi in občutiti prednosti, ki jih le-ta ponujajo. Energija plus bo z razvojem in partnerstvi na področju učinkovite rabe energije in ponudbo najnovejših rešitev za različne skupine kupcev skrbela tudi v prihodnosti in sočasno skrbela za hiter in učinkovit prehod v brezogljično družbo.

Slika1

Slika2

Slika3

 

 

Na vrh