Najboljša študentka Univerze v Mariboru je Ana Lambić

Energija plus d.o.o. je skupaj s partnerji družbo Elektro Maribor d.d., OVEN Elektro Maribor d.o.o. in Univerzo v Mariboru, izvedla razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru, s katerim želimo nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost in jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Najboljša študentka Univerze v Mariboru je na podlagi ocene strokovne komisije postala Ana Lambić, študentka 1. letnika magistrskega študijskega programa Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, drugo mesto je zasedla Ana Gregorc, študentka 2. letnika magistrskega študijskega programa Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, tretje mesto pa Martina Medved, študentka 6. letnika enovitega magistrskega študijskega programa Splošna medicina na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru.

Najboljša študentka Univerze v Mariboru je prejela denarno nagrado v višini 600 €, ki jo podarja Elektro Maribor d.d., drugo uvrščeni je podjetje Energija plus d.o.o. podarilo nagrado v vrednosti 400 €, med tem ko je bila tretje uvrščena s strani podjetja OVEN Elektro Maribor d.o.o. nagrajena z 200 €. Iskrene čestitke!

DSC 7706

 

 download gumbRezultati razpisa za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2018/2019

 

 

 

 

 

Na vrh