Nagradno vprašanje

Koliko hitrostnih razredov imamo pri nas?

Odgovorite na nagradno vpašanje.
*
Prosimo, vnesite vaše ime.
*
Prosimo, vnesite vaš priimek.
*
Prosimo, vnesite vaš e-naslov.
*
Prosimo, vnesite ulico in hišno številko.
*
Prosimo, vnesite poštno številko.
*
Prosimo, vnesite pošto.
Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, e-naslov, ulica in hišna številka, poštna številka, pošta telefonska številka), uporabili zgolj za namene nagradne igre. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po zaključku nagradne igre. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov. Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).

Splošna privolitev

Upravljavcu podatkov Energija plus d.o.o. dajem, kjer je potrebna privolitev, takšno privolitev do preklica za obdelavo mojih osebnih podatkov (identifikacijski podatki, kontaktni podatki, merilni podatki o porabi) za namene obveščanja o novi ali obstoječi ponudbi, obveščanja in izvedbe nagradnih iger in ugodnosti, sklepanja ali spreminjanja pogodb ter za druge namene neposrednega ali drugega trženja, analitike in statistike. Privolitev lahko kadarkoli podrobneje določim ali spremenim preko običajnega ali spletnega obrazca. Dano privolitev lahko tudi kadarkoli prekličem na katerikoli način (splet, e-pošta, telefon, faks, dopis). Enako velja tudi za zahteve glede prekinitve neposrednega trženja. Varstvo osebnih podatkov strank je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato z njimi ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov. Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo: (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 2115, faks: (02) 22 00 651, epošta: info@energijaplus.si).
Za sodelovanje v nagradni igri se morate strinjati s splošno privolitvijo.

Podrobnejša privolitev >

Podrobnejša privolitev
Upravljalcu podatkov Energija plus d.o.o. dajem privolitev do preklica za obdelavo mojih osebnih podatkov za namene:

Za vse spodaj navedene namene (sodelovanje v nagradnih igrah, marketinške raziskave, novosti, akcije in ponudba, rojstnodnevna voščila in ugodnosti, opomniki)

Ali označite posamezno soglasje:

Sodelovanje v nagradnih igrah (obvestila o nagradnih igrah, identifikacija sodelujočih in nagrajencev in podobno)

Marketinške raziskave (sodelovanje v anketah, vprašalnikih in drugih orodjih, ki jih uporabljamo, da bi vas bolje spoznali in vam ponudili najboljšo ceno in izbiro)

Novosti, akcije in ponudba (obvestila o našem poslovanju, novostih in ugodnostih za vas, akcijah, ki jih lahko izkoristite in podobno)

Rojstnodnevna voščila in ugodnosti (voščilo in ugodnosti ob vašem osebnem prazniku)

Opomniki (digitalni opomniki za oddajo odbirka, o zapadlih terjatvah pred pošiljanjem opomina in podobno)

Soglasje za posredovanje sporočil

Vsi kanali (direktna pošta, elektronska pošta, SMS sporočila, spletišče / aplikacija, mobilna aplikacija, telefonski klici)

Ali označite posamezni kanal:

Direktna pošta

Elektronska pošta

SMS sporočila

Spletišče / aplikacija

Mobilna aplikacija

Telefonski klici