Stroške porabe električne energije lahko kontrolirate preko spletne aplikacije E-storitev. Odločili smo se, da svoje storitve še bolj približamo odjemalcem in jim omogočimo, da bodo nekatere stvari lahko uredili kar »od doma«. Naša prva aktivnost je tako spletna aplikacija za gospodinjske odjemalce, ki se nahaja na spletni strani www.energijaplus.si.

Gospodinjskemu odjemalcu spletna aplikacija med drugim omogoča:

  • vpogled v tehnične podatke merilnega mesta (številka merilnega mesta, dostopnost, odbirni okoliš, mesec obračuna, način plačila, tarifna skupina, vrsta priključka, tovarniška številka števca);
  • pregled izstavljenih računov in plačil v tekočem obračunskem obdobju, kjer je poleg salda možen vpogled tudi v arhiv izstavljenih računov in plačil za zadnji dve leti,
  • informativni obračun porabljene električne energije, kjer si odjemalec na podlagi stanja števca sam izračuna znesek informativnega obračuna.

Registracijo lahko opravite preko naše spletne strani. Pri registraciji za uporabo aplikacije se morajo izpolniti vsi zahtevani podatki. Za uporabniško ime si kupec lahko izbere poljubno ime. Po uspešni registraciji boste po elektronski pošti prejeli vaše geslo, ki ga lahko poljubno spremenite. Z izbranim uporabniškim imenom in geslom se prijavite v sistem.

Na vrh